Patakpart lakópark

Balatonboglár – Ahonnan a legszebb a naplemente
  • Várható befejezés: 2022.05.30.
  • Megbízó: FalconHome Kft.
  • Project típus: Új építés
  • A lakópark címe:
    Balatonboglár, Erzsébet utca 187.

Patakpart lakópark

Egy boglári ingatlan kitűnő befektetés. Akár saját magunk számára vásároljuk meg, akár azzal a céllal, hogy hasznosítjuk, biztosak lehetünk abban, hogy jó helyre tettük a pénzünket és az ingatlan értéke egyre csak emelkedni fog. A 2008-as gazdasági világválság megmutatta, hogy ez nem minden esetben magától értetődő, de a balatoni (és ezen belül a boglári) ingatlantulajdonosok nyugodtak lehetnek: kevés, ennyire megbízható befektetés létezik a világon.
Balatonboglár a déli part egyik ékköve. Már néhány itt töltött perc után is könnyű beleszeretni és eljátszani a gondolattal, hogy mennyire jó lehet hosszabb időt is itt tölteni. Uram bocsá’ ide is költözni. Mert a városka simán hozza azt a kicsit mediterrán, de tipikusan balatoni életérzést, ami szinte azonnal rabul ejti az erre fogékonyak szívét. Balatonboglár elbűvölően egyesíti magában a múltat, a jelent és a jövőt. A végeredmény hívogató és ha valaki egyszer engedett neki, csak nagyon nehezen szabadul tőle.
Balatonboglárnak több nevezetessége is van, a leghíresebb vitán felül a Várdombon található Gömb kilátó, ami esti kivilágításában még a túlpart távolabbi pontjairól is jól látható.
De legalább ennyire nevezetes és kedvelt a boglári hajókikötő is. Balatonboglárnak több strandja is van, a pálmát a Platán strand viszi. De érdemes megemlíteni még a vitorlás kikötőt, a bobpályával kombinált kalandparkot és a Buborék élményfürdőt is.
A város nemcsak látnivalóban, programokban is gazdag. Minden évben innen indul a Balaton-átúszás, évről-évre egyre népszerűbb a Kultkikötő és hát nem mehetünk el szó nélkül a Boglári Szüreti Fesztivál mellett sem, ami mostanra országos hírű rendezvénnyé nőtte ki magát. Ez természetesen csak a jéghegy csúcsa, számtalan egyéb program is várja még az idelátogatókat. Ez azért fontos, mert minden település jövőjét az vetíti előre, hogy mekkora benne a pezsgés, az élet. Balatonboglár pedig ebből a szempontból is jelesre vizsgázik.

Kapcsolat

Balatonbogláron új építésű exkluzív társasházi lakások eladók

(30) 986 1407

info@falconhome.hu